Results 1 to 13 of 13

The opera mini 4 beta 3 doesnt work on my BB pearl.....keeps saying Failed to ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    turkeyleg99999's Avatar
    turkeyleg99999 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6

    Opera mini 4 beta 3 help

    Advertisement



    The opera mini 4 beta 3 doesnt work on my BB pearl.....keeps saying Failed to connect to the internet.......got any help..

  2. #2
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: Opera mini 4 beta 3 help

    have you set up your tcp/apn? Who is your provider?

    Check out this post for the info:

    http://blackberryforums.pinstack.com...t_carrier.html
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  3. #3
    turkeyleg99999's Avatar
    turkeyleg99999 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6

    Re: Opera mini 4 beta 3 help

    uhmm i dont think i set up a tcp/apn. my provider is t-mobile

  4. #4
    turkeyleg99999's Avatar
    turkeyleg99999 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6

    Re: Opera mini 4 beta 3 help

    i got t-mobile US

  5. #5
    madetosink's Avatar
    madetosink no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    23FC9D3F
    Posts
    368

    Re: Opera mini 4 beta 3 help

    ~via BB (wap.pinstack.com)~it should be set you wap.voicestream.com

  6. #6
    takadante's Avatar
    takadante no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    24B2C963
    Posts
    441

    Re: Opera mini 4 beta 3 help

    Doesn't OperaMini automatically configure the internet available? I haven't tried Beta 3, but thats how it was on the previous release. That made things a lot easier for me =]

  7. #7
    gkg3059's Avatar
    gkg3059 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    204bd5f7
    Posts
    451

    Re: Opera mini 4 beta 3 help

    Nope since I have known opera mini you have to set the tcp settings in order for it to work.
    ~posted via opera mini~

  8. #8
    takadante's Avatar
    takadante no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    24B2C963
    Posts
    441

    Re: Opera mini 4 beta 3 help

    Quote Originally Posted by gkg3059 View Post
    Nope since I have known opera mini you have to set the tcp settings in order for it to work.
    Wow...where have I been?

  9. #9
    sjb4's Avatar
    sjb4 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    113

    Re: Opera mini 4 beta 3 help

    I didn't have to manually adjust any settings when I d/l beta 1 or beta 3. Both worked fine once installed without me doing a thing.

  10. #10
    akordboy's Avatar
    akordboy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    44

    Re: Opera mini 4 beta 3 help

    I just installed it and connect with no problems. But then again, I am on ATT.

  11. #11
    turkeyleg99999's Avatar
    turkeyleg99999 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6

    Re: Opera mini 4 beta 3 help

    thanx alot that really helped me out

  12. #12
    johnjohnberry's Avatar
    johnjohnberry no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1

    Re: Opera mini 4 beta 3 help

    Do you have T - Mobile? I think t-zone, or Rim blocks this 3rd party app. I tried everything and I mean everything, nothing worked! I talk to Customer support they said the same thing. They would'nt get spacific but that it is not going to work for you...........

  13. #13
    kmwittko's Avatar
    kmwittko no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    8

    Re: Opera mini 4 beta 3 help

    T-mobile blocking Opera? Not until yesterday when I lost connection (for both 3.1 and 4 beta 3) some time (not immediately) after re-installing beta 3. APN is still set to wap.voicesteam.com, but the connections fail (3.1: "error 3.0.6, test fails at10/11 (91%)", beta 3: "100 java.io.IOException: Bad DNS address"). Any suggestions? K.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •