Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

i cant download and setup the new non beta opera mini using desktop manager. I ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    chiva255's Avatar
    chiva255 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1

    new opera 4.1

    Advertisement



    i cant download and setup the new non beta opera mini using desktop manager. I have an 8310 and every time i go to install it using desktop manager it says :error, no new applications to install" I choose the 8300 version from the opera site because there are no options for my 8310 if that matters.

    thanks in advance.

  2. #2
    doughdaddy's Avatar
    doughdaddy no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3,715
    You need to download and install the latest OS for your BB onto the PC first. You can find it in the list here:
    http://blackberryforums.pinstack.com/blog.php?b=86

  3. #3
    sbs8331's Avatar
    sbs8331 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    80
    Have you tried going to opermini.com from your bb? You may be able to download directly and install.

  4. #4
    icepickberry's Avatar
    icepickberry no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    13
    Cool

  5. #5
    pNoyz3Ro's Avatar
    pNoyz3Ro no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    244A4B08
    Posts
    108
    Hello, I just installed the new opera 4.1 ota last night.
    I have to say that it is awesome! Best bb browser out there.

    No problems with it and its amazingly fast on EDGE.

  6. #6
    vietalogy's Avatar
    vietalogy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    2433c92a
    Posts
    21
    ~via BB (wap.pinstack.com)~ yup its a lot faster.

  7. #7
    jbean7916's Avatar
    jbean7916 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    245A99C3
    Posts
    324
    ~via BB (wap.pinstack.com)~i can't download ota! It says my phone model isn't detected!

  8. #8
    jsaradhi's Avatar
    jsaradhi no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    411
    i do like the browser...however there r few things that i hate abt this new version. since there is no way to tell a link to open in opera mini from email, i used to copy the link and paste it in opera mini to open it...now there doesn't seem to be a way to paste a link and go to the page. also, in the page information, there is no way that i found to copy the link of the page, so i can email it to myself or open it in bb browser. did i miss anything?

    when u install a new version, is there a way to capture the favorites from old version into this new version in blackberrry itself or do i have to create an account and sync it? i dont want to install opera on my desktop!
    Last edited by jsaradhi; 05-14-2008 at 12:34 PM.

  9. #9
    Dan Camacho's Avatar
    Dan Camacho no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    24171C1C
    Posts
    130

    Question Error

    I tried this with 4.0 and 4.1 and get the same error everytime, I had OS 4.2.2 and now even with 4.5 I still have the same problem.




    Edit. Btw, I do have internet connection...
    Last edited by Dan Camacho; 05-14-2008 at 04:14 PM.
    TelCel - 8300 Curve

  10. #10
    Mike Stem's Avatar
    Mike Stem no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    63
    Quote Originally Posted by Dan Camacho View Post
    I tried this with 4.0 and 4.1 and get the same error everytime, I had OS 4.2.2 and now even with 4.5 I still have the same problem.


    I am experiencing the exact same issue as Dan. It downloaded fine, then when I try to run it it says "Installing", the thermometer bar goes all the way over to the right, and then it errors out with Dan's message above. Anybody know what's going on?

  11. #11
    WuTangPearl's Avatar
    WuTangPearl no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    122
    If your looking to install via. DM make sure any previous versions of opera are taken off your device and removed off the install list, like happened to me for about an hour last bight before I fixed it
    As for not being able to connect try the all mighty battery pull and check your permission settings since its a frashly installed app

  12. #12
    Dan Camacho's Avatar
    Dan Camacho no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    24171C1C
    Posts
    130

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by WuTangPearl View Post
    If your looking to install via. DM make sure any previous versions of opera are taken off your device and removed off the install list, like happened to me for about an hour last bight before I fixed it
    As for not being able to connect try the all mighty battery pull and check your permission settings since its a frashly installed app
    I tried again, and this time checked the check box to modify the permisions. I set everything to ALOW and it still did the same thing. Not sure the battery pull is the answer, because I have done this between installs and it still does the same. I'll just delete it till 4.2
    Last edited by Dan Camacho; 05-14-2008 at 05:05 PM.
    TelCel - 8300 Curve

  13. #13
    WuTangPearl's Avatar
    WuTangPearl no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    122
    Don't get discouraged, some times it takes a bit of fiddling to get it right, try to delete the files off your computer and redownload it, make sure your aware of where the files are being downloaded to
    Its possible that it only finds the alx and not the cod

  14. #14
    fCastle's Avatar
    fCastle no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    84
    Darn still has glitches with 4.5. Ah well, 4.5 browser is pretty good.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  15. #15
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Quote Originally Posted by jbean7916 View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~i can't download ota! It says my phone model isn't detected!
    I had trouble downloading on my 8120 - had to try several times. Don't know why because it works fine on my 8320 so it's probably not a wireless issue - I use wi-fi on both. BUT, when I try to execute it and it goes into the "installing" mode (and it does it VERY SLOWLY) I always get the "Failed to connect to the Internet" message. I've not been able to make it work on the 8120.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •