Page 9 of 17 FirstFirst ... 4567891011121314 ... LastLast
Results 121 to 135 of 244

I would love to try this app. I have a Blackberry tour os 5.0 I ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #121
    cicischwartz3's Avatar
    cicischwartz3 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1

    Your APP

    Advertisement



    I would love to try this app. I have a Blackberry tour os 5.0 I think. thanks

  2. #122
    getsugatensho's Avatar
    getsugatensho no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,194
    Quote Originally Posted by cicischwartz3 View Post
    I would love to try this app. I have a Blackberry tour os 5.0 I think. thanks
    Cici, if you dont know your OS just type myver and a space. It shows the device and OS.

  3. #123
    BiggDaddyDutch's Avatar
    BiggDaddyDutch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    313
    Ani,

    So far this is working great, on top on my 70 plus emails a day i also send roughly about 50 SMS per day as well. i have been begging for this kind of software.
    The only thing i would like to see, ( i know that we are a beta test) would be a notification at the top of the berry where the SMS count used to be. And the option to compose a group text if possible.
    keep the good stuff coming.
    Cheers
    BiggDaddy
    my thumbs hurt.......

  4. #124
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    I sent an e-mail to support, but will also post here:

    When I'm in a text thread and press the BB menu button, it takes over 10 seconds for the menu to actually come up.

    Also, the message body contains smileys where text should be, making it hard to read the message.

  5. #125
    getsugatensho's Avatar
    getsugatensho no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,194
    BDD- I get a notification on my device. I also get my regular sms notification. On my theme it shows as an italic style folder in red for my regular sms and a yellow italic envelope for threaded

  6. #126
    getsugatensho's Avatar
    getsugatensho no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,194
    Roger- that might be something with your device. Mine comes right up.

  7. #127
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Yeah, I know most of y'all have these fancy new devices whilst I'm still sportin' my antiquated 8310!

  8. #128
    getsugatensho's Avatar
    getsugatensho no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,194
    Lol, I guess that's what happens when you try to teach the old dog new tricks.

  9. #129
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Hey, who you callin' an old dawg!

    You just wait.....I'll be flashin' my new Bold II around here before ya know it.

  10. #130
    getsugatensho's Avatar
    getsugatensho no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,194
    That alright I'll be rocking my Storm with the 5.0. So it'll belike I have the Storm 2, just without the wifi lol.

  11. #131
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Okay, here's another annoying little quirk with this app, Ani.

    My service is pretty spotty at work. I just tried to text somebody and I had lost my signal. Empower told me the message was not sent and to try again later. Didn't save the message, though, so I had to re-enter it. Happened twice. Message should stay in the the "outbox" until service is regained and then send on its own just as it does in the native SMS app.

    Thanks,
    Roger

  12. #132
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Well, I can't even send a text now WITH a signal. Anybody else having issues with Empower?

  13. #133
    wrxboi's Avatar
    wrxboi no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    R.I.P
    Posts
    184
    Quote Originally Posted by RoGro View Post
    Well, I can't even send a text now WITH a signal. Anybody else having issues with Empower?
    same here.. i had to uninstal....
    WRXBOI
    wrxboi69@googlewave.com

  14. #134
    Lowercase's Avatar
    Lowercase no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    30D51B0D
    Posts
    50
    Hope I'm not to late, rockin' the Tour w/app version 4.7.1.57 (110). Sorry I'm lazy and didn't do the new update, pin me if need be.
    "My Crackberry is faster than the Rev's Blackberry®."

  15. #135
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Okay, got notice of a new update which I downloaded and installed, but now when I send a text, nothing seems to happen. Goes back to the Text Messages screen where it says "No Messages".

    Haven't heard back from the recipient to know whether or not they received the text, but if the message did go out, shouldn't there be evidence of that?

Page 9 of 17 FirstFirst ... 4567891011121314 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •