Page 8 of 10 FirstFirst ... 345678910 LastLast
Results 106 to 120 of 136

Originally Posted by [IFC]Area51 Yes, be very glad for me, thanks bro. No problem! Aways ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #106
    PapaBerry's Avatar
    PapaBerry no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    9

    Re: MyAlarm

    Advertisement



    Quote Originally Posted by [IFC]Area51 View Post
    Yes, be very glad for me, thanks bro.
    No problem! Aways again!

    Quote Originally Posted by [IFC]Area51 View Post
    P.S. And that's [IFC]Area51, hehe.
    Damn! Shame on me!

    @lhurtado
    Good to hear I could help you!
    But why does MyAlarm don't work with activated firewall?
    Is it possible to run MyAlarm with deactivated firewall?
    I've no idea, therefore I ask you because...hey, you devoped this great application.

    Greetings from Germany

  2. #107
    jrgonz454's Avatar
    jrgonz454 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    24a02eb2
    Posts
    55

    Thumbs up Re: MyAlarm

    Any problem that will happend with the firewall enabled, aside from that your are a genious!!!!!!!!!!!!!

  3. #108
    dtaso's Avatar
    dtaso no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    20

    Re: MyAlarm

    Is there an update yet

  4. #109
    quassi61's Avatar
    quassi61 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    21933bd3
    Posts
    68

    Re: MyAlarm

    Love the idea behind this. especially the random code as I know I will just keep hitting the snooze button until the alarm shuts off. Thanks for doing something that has more than one alarm

  5. #110
    gar_'s Avatar
    gar_ no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    246F733A
    Posts
    74

    Re: MyAlarm

    I have an 8310 and have MyAlarm loaded with no problems except I can't get to any files on my sd card. I have activated the firewall and set all permissions to allow.
    still can't get anything but beep.
    Help please

  6. #111
    jscottbarnes's Avatar
    jscottbarnes no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    No-More
    Posts
    1,273

    Re: MyAlarm

    I just used it fine this morning from my SD card...


    ------------
    ~ jscott
    iPhone 3G & BOLD



  7. #112
    stnkyq2's Avatar
    stnkyq2 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    IMTHTG
    Posts
    780

    Re: MyAlarm

    Quote Originally Posted by gar_ View Post
    I have an 8310 and have MyAlarm loaded with no problems except I can't get to any files on my sd card. I have activated the firewall and set all permissions to allow.
    still can't get anything but beep.
    Help please

    Do you have the SD card set to Mass Storage mode set to "On", and the Auto Enabled Mass Storage Mode When Connected to "YES"???
    If so, do a Battery pull and then try it again....

    Let us know what happens!
    "A clear cut vision is the best path to success.. persistence is the vehicle you arrive in..." -Rev. Run

    Crackberry @ddict for LIFE..........

  8. #113
    gar_'s Avatar
    gar_ no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    246F733A
    Posts
    74

    Re: MyAlarm

    Thanks stnkyg2
    Answer to all of above is yes. I've done a battery pull both with the device off and on. I can get to the tone file browser, but it seems to lock up there.
    The only other option in the media card menu is encryption mode support. It is set to none. Could this possible make a difference?
    TIA

  9. #114
    LLceleb's Avatar
    LLceleb no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    666
    Posts
    1,203

    Re: MyAlarm

    can i delete the stock alarm in the cod blackberry.alx file
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Tmobile
    BOLD

  10. #115
    gar_'s Avatar
    gar_ no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    246F733A
    Posts
    74

    Re: MyAlarm

    I'm still trying to get this to work on my 8310. Everything in the app seems to work fine, except just can't seem to select anything once I get to the tone file browser.
    I'd sure like to get this working if anyone can tell my what I'm doing wrong.

  11. #116
    orb2k's Avatar
    orb2k no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    207BCA35
    Posts
    24

    Re: MyAlarm

    Quote Originally Posted by gar_ View Post
    I'm still trying to get this to work on my 8310. Everything in the app seems to work fine, except just can't seem to select anything once I get to the tone file browser.
    I'd sure like to get this working if anyone can tell my what I'm doing wrong.
    I have the same problem, it seems like no one has tried to help yet or has a solution.

  12. #117
    gar_'s Avatar
    gar_ no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    246F733A
    Posts
    74

    Re: MyAlarm

    OK, I'm still trying to find a way to make this work. It looks like a great app for me. I'll keep looking and let you know if I find anything.

  13. #118
    scorpio11's Avatar
    scorpio11 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    25

    Re: MyAlarm

    Quote Originally Posted by [IFC]Area51 View Post
    Holy Crap this is the cure for it. First time in a long time i get this alarm to work again and i can assure you this is the right method to fix it.
    Holy Crap is exactly what I said after I enabled my firewall and it worked. I finally have this app back after 5 months. Yea!! Thank you, thank you, thank you!!!

  14. #119
    gar_'s Avatar
    gar_ no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    246F733A
    Posts
    74

    Re: MyAlarm

    I tried a pm to the creator....no reply......no help seems to be available........so I guess I'll dump the app, but I'd sure dl it again if anyone comes up with a fix.
    Thanks to the folks who tried to help anyway.

  15. #120
    stnkyq2's Avatar
    stnkyq2 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    IMTHTG
    Posts
    780

    Re: MyAlarm

    Quote Originally Posted by gar_ View Post
    I have an 8310 and have MyAlarm loaded with no problems except I can't get to any files on my sd card. I have activated the firewall and set all permissions to allow.
    still can't get anything but beep.
    Help please

    Do you have the SD card set to Mass Storage mode set to "On", and the Auto Enabled Mass Storage Mode When Connected to "YES"???
    If so, do a Battery pull and then try it again....

    Let us know what happens!
    "A clear cut vision is the best path to success.. persistence is the vehicle you arrive in..." -Rev. Run

    Crackberry @ddict for LIFE..........

Page 8 of 10 FirstFirst ... 345678910 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •