Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Anyone know where I can get monopoly for blackberry pearl 8130?... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    fro08's Avatar
    fro08 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4

    monopoly

    Advertisement



    Anyone know where I can get monopoly for blackberry pearl 8130?

  2. #2
    joeperrin212's Avatar
    joeperrin212 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    245DA445
    Posts
    658
    Who is your service provider? I have Tmobile and I downloaded the Monopoly Here and Now OTA off their TZones site for my 8120.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    jay_man33's Avatar
    jay_man33 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    301DFD64
    Posts
    272

    Thumbs up Monopoly Tycoon

    Here's a copy I have of Monopoly Tycoon. Let me know how it works out.

    Cheers!
    Attached Files Attached Files
    Best of Luck!

    JM
    301DFD64



  4. #4
    mccx33's Avatar
    mccx33 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    215b70b5
    Posts
    126
    Any chance of there being one for my 8800?
    ...& that's pretty much it!

  5. #5
    fro08's Avatar
    fro08 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by jay_man33 View Post
    Here's a copy I have of Monopoly Tycoon. Let me know how it works out.

    Cheers!
    hey thanks but it is not working

  6. #6
    jay_man33's Avatar
    jay_man33 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    301DFD64
    Posts
    272
    Quote Originally Posted by fro08 View Post
    hey thanks but it is not working

    Not sure what you're running... but that copy only works for the 81xx series.
    Best of Luck!

    JM
    301DFD64



  7. #7
    fro08's Avatar
    fro08 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by jay_man33 View Post
    Not sure what you're running... but that copy only works for the 81xx series.
    in the how to it said to open it on desktop and use the manager, i tried that, also the link is not showing on my phones internet. can u send it to me from ur bb or not?

  8. #8
    jay_man33's Avatar
    jay_man33 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    301DFD64
    Posts
    272
    Quote Originally Posted by fro08 View Post
    in the how to it said to open it on desktop and use the manager, i tried that, also the link is not showing on my phones internet. can u send it to me from ur bb or not?
    That file is meant to be downloaded from a pc then uploaded using your DM.

    Try the files I attached here. They're .cod
    Attached Files Attached Files
    Last edited by jay_man33; 07-04-2008 at 03:58 PM. Reason: not .alx
    Best of Luck!

    JM
    301DFD64



  9. #9
    fro08's Avatar
    fro08 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by jay_man33 View Post
    That file is meant to be downloaded from a pc then uploaded using your DM.

    Try the files I attached here. They're .cod
    thanks anyways i am giving up with this thanks again!

  10. #10
    Cougar24's Avatar
    Cougar24 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    32
    Jay_Man - Thank you so much for the monopoly game. I've been looking for a game to keep my occupied when I have free time and I have a feeling that I'm going to be playing it in class on Monday morning.

  11. #11
    Hack173's Avatar
    Hack173 no está en línea banned
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    249E4D70
    Posts
    2,694
    Anyone got the original monopoly game?

  12. #12
    MDC99's Avatar
    MDC99 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    2065AF4C
    Posts
    53
    It works great on my 8100. Thanks a lot. I'm somewhat new to the BB world, and I'm wondering (because I noticed a previous post), why does it work on my 8100 but not on an 8800? Different type of OS? Not written in Java? I dunno. Anyways, thanks for the app!

  13. #13
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    Quote Originally Posted by joeperrin212 View Post
    Who is your service provider? I have Tmobile and I downloaded the Monopoly Here and Now OTA off their TZones site for my 8120.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I never knew that. I have to take a look at this.

    ---
    Any questions/problems with your Curve 8320 feel free to contact me via E-mail. heavycomponent@tmo.blackberry.net

    --HeavyC.

  14. #14
    jd885's Avatar
    jd885 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    149
    hey got it on my 8100 but it keeps telling me that i havent configed my network settings and cant send the email registration???

  15. #15
    josephcaraccio's Avatar
    josephcaraccio no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    31a987a7
    Posts
    180
    Quote Originally Posted by jay_man33 View Post
    Here's a copy I have of Monopoly Tycoon. Let me know how it works out.

    Cheers!
    Any one of a copy of this for OTA download. I don't have access to a PC with desktop software right now.
    nonnasmyladie [@] vzw [Dot] blackberry [dot] net

    PIN: 31a987a7

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •