Results 1 to 12 of 12

hello when i try to opet this page on my bb browser it opens me ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    innocentman's Avatar
    innocentman no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    252574EC
    Posts
    129

    mobile.blackberry.com

    Advertisement



    hello


    when i try to opet this page on my bb browser it opens me this

    why is that why i can't opet mobile.bb.com

    help please


    [FONT=verdana] The BlackBerry HELP! website is designed for use with the BlackBerry browser. Learn more about BlackBerry here.
    For more information about BlackBerry visit www.blackberry.com.
    [/FONT]


    [FONT=verdana]

    Copyright © 2008 Research In Motion Limited, unless otherwise noted.
    [/FONT]

  2. #2
    pda.teck's Avatar
    pda.teck no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    210DAC53
    Posts
    1,252
    It sounds like the browser is on the last page you were at, this can happen if you just hit the Red end call key to get out instead of Menu>Close. also you might try clearing the cache, in the browser Menue key>Options>Cache Operations, and clear the Content Cahge, and then make sure when you are done browsing you hit menu and then close.
    J. "Wyatt" Croom
    Blackberry 8520
    Spelling doesn’t determine your I.Q.
    (\_/)
    (0_0)
    (")-(")

  3. #3
    CybaCowboy's Avatar
    CybaCowboy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    21445DCA
    Posts
    374
    Quote Originally Posted by innocentman View Post
    hello


    when i try to opet this page on my bb browser it opens me this

    why is that why i can't opet mobile.bb.com

    help please


    [FONT=verdana] The BlackBerry HELP! website is designed for use with the BlackBerry browser. Learn more about BlackBerry here.
    For more information about BlackBerry visit www.blackberry.com.
    [/FONT]


    [FONT=verdana]

    Copyright © 2008 Research In Motion Limited, unless otherwise noted.
    [/FONT]
    It sounds like it (the Web site) thinks you're not using a BlackBerry device...


    What is your browser identifying itself to Web sites as?

    Menu-->Browser-->Menu-->Options-->Browser Configuration-->Emulation Mode-->

    If the "Emulation Mode" is not "BlackBerry", then this is what's causing you headaches... Change it to "BlackBerry", save the changes and reload the page.


    ~via my BlackBerry 8800 (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    innocentman's Avatar
    innocentman no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    252574EC
    Posts
    129
    i tryed to all u said but still not working

  5. #5
    Djmarbll's Avatar
    Djmarbll no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    219C9716
    Posts
    213
    Try downloading a different browser (operamini, for example) and see if it opens up then.

  6. #6
    o1sowise's Avatar
    o1sowise no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    259
    Same thing happened to me last week.
    Have you tried pulling the battery?

  7. #7
    innocentman's Avatar
    innocentman no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    252574EC
    Posts
    129
    opera is opening the same like the bb browser as i wrote in 1st post


    and yes i tried to pull battery out and restart the bb but still i can't open that page still is showing same...

    anything other please....... :-(

  8. #8
    CybaCowboy's Avatar
    CybaCowboy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    21445DCA
    Posts
    374
    Quote Originally Posted by Djmarbll View Post
    Try downloading a different browser (operamini, for example)
    It won't work with Opera Mini - it will think you're not using a BlackBerry and give you the "look what BlackBerrys can do" thing...


    ~via my BlackBerry 8800 (wap.pinstack.com)~

  9. #9
    innocentman's Avatar
    innocentman no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    252574EC
    Posts
    129
    still no one can't help me..... :-(

  10. #10
    anaenima's Avatar
    anaenima no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    101
    Do you have a data plan? If not, then that's what you're going to see.

    I've had the same problem until I got a data plan.

  11. #11
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848
    Try going to Browser/Options/Browser Configuration and make sure it shows Internet Browser on the top line.

    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  12. #12
    innocentman's Avatar
    innocentman no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    252574EC
    Posts
    129
    i tried all u said but still not work...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •