Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Is JL Cmdr compatible with Windows Vista? If so, where can i find a copy?... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    rennyc's Avatar
    rennyc no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    2422A078
    Posts
    44

    JL Commander / JL cmdr

    Advertisement



    Is JL Cmdr compatible with Windows Vista? If so, where can i find a copy?

  2. #2
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    http://blackberryforums.pinstack.com...d=5&linkid=452

    not sure about vista ... don't remember seeing anything about it not working.

  3. #3
    kieranwest's Avatar
    kieranwest no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    1,208
    Quote Originally Posted by cherrichiodo View Post
    http://blackberryforums.pinstack.com...d=5&linkid=452

    not sure about vista ... don't remember seeing anything about it not working.
    Cherrichiodo is correct, I have not noticed any errors on Vista.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Yup works fine on Vista.~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    rennyc's Avatar
    rennyc no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    2422A078
    Posts
    44
    it installs and places a link on my desktop but the link leads to a file that does not exist.

    Error:
    C:\Programfiles\JL-Cmder\JL_Cmder.cmd
    The specified path does not exist.

    Check the path, and then try again.

  6. #6
    Piggy's Avatar
    Piggy no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    10
    it works fine on VISTA

  7. #7
    rennyc's Avatar
    rennyc no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    2422A078
    Posts
    44
    Anyone care to help? I cant get the thing to run.

  8. #8
    devilsadidas's Avatar
    devilsadidas no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    ask
    Posts
    180
    Quote Originally Posted by rennyc View Post
    it installs and places a link on my desktop but the link leads to a file that does not exist.

    Error:
    C:\Programfiles\JL-Cmder\JL_Cmder.cmd
    The specified path does not exist.

    Check the path, and then try again.

    i am getting the same error, if i take the same install file to my old comp(xp pro) jl cmdr installs and runs fine but i cant install the desktop mgr as the comp freezes so this sucks as jl cmdr wont find the blackberry. still tryin on vista...

  9. #9
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    hardware issue maybe? Or maybe a virus issue? I heard about one the other day that prevents the install of any new software to allow it to kill your computer slowly!
    THBASSMAN

    Carpe Diem!!

    thbassmanatpinstackdotcom

    Check this out!!! Mobiletropolis

    My TORCH Rocks!

  10. #10
    devilsadidas's Avatar
    devilsadidas no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    ask
    Posts
    180
    i dont have any trouble installing anything else, and no virus??

  11. #11
    devilsadidas's Avatar
    devilsadidas no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    ask
    Posts
    180
    ok well it took a min of playing but i figured it out for myself: download the jl cmdr, actually unzip the file and right click on it and the click run as administrator. this must allow it to actually run some extra's and i dont know that was even an option since i'm logged in as the admin. but hey, i'm installing os 4.5 now (and not a beta!)

  12. #12
    Bolomite's Avatar
    Bolomite no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    54
    Hey, I just tried downloading JL Commander but my AV threw up a red flag saying that the file contains Win32:Trojan-gen {Other}. Ummm, anyone know whats going on here?

  13. #13
    Natox's Avatar
    Natox no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24207E4A
    Posts
    292
    Got to run it as admin even if you have admin status, right click on the file, then run as admin and voala !!!

  14. #14
    kieranwest's Avatar
    kieranwest no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    1,208
    Quote Originally Posted by Bolomite View Post
    Hey, I just tried downloading JL Commander but my AV threw up a red flag saying that the file contains Win32:Trojan-gen {Other}. Ummm, anyone know whats going on here?
    I get the same red flag with Avast! Antivirus, just ignore it...Its really not a virus

  15. #15
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440
    Everything else works for me except taking a screen shot. It tries to save the file in temp folder and says folder does not exist.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •