Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Originally Posted by cypher ~via BB (wap.pinstack.com)~ Same thing happened to me. Just use jl ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #16
    lilpimpmomo's Avatar
    lilpimpmomo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    10

    Advertisement



    Quote Originally Posted by cypher View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Same thing happened to me. Just use jl commander to whipe the "Communist IT Policy" and delete your "Socialist Service Book". BAM! All American again.

    LOL

  2. #17
    KyleBB8100's Avatar
    KyleBB8100 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    23FD63A5
    Posts
    74
    A buddy of mine has this same problem on his windows Mobile phone. My location puts him in Tokyo every time. Uninstall/reinstall did not help him.

    it can't be anything to do with your ACTUAL detected location. Unless of course... Being in Idaho, the ACTUAL closest three cell sites are in Moscow. :-P

    My bet is for it being corrupted index's on the maps. Your cell sites according to the map - ARE in Moscow.

    I'd put in a bug report in if reinstall does not help.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #18
    athomas917's Avatar
    athomas917 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    136
    This reminds me of the 80's flick "The Experts' with John Travolta. Are you sure you are in Idaho?

  4. #19
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    ~via BB (wap.pinstack.com)~i was gonna say sinfeld lol

  5. #20
    blazen2000's Avatar
    blazen2000 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2426EC63
    Posts
    272
    ~via BB (wap.pinstack.com)~Their actually is a town in idaho called moscow. Now that's funny huh. I allready uninstalled it but no fix.

  6. #21
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    My Google maps used to open saying I was in France, which I was at one time. I used a French SIM in France and even tho I changes it back to the T-Mobile SIM when I got back, it kept opening up and pointing to southern France. I just pressed 0 and got my location each time.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  7. #22
    KyleBB8100's Avatar
    KyleBB8100 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    23FD63A5
    Posts
    74
    Hmm. Send Google an email?

  8. #23
    jakaro's Avatar
    jakaro no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    166
    i live in idaho as well, in as well, and it puts me in rockford washington at first, then takes a bit to get my real location. im about 30 mins from cda

  9. #24
    green_light's Avatar
    green_light no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    345
    Quote Originally Posted by athomas917 View Post
    This reminds me of the 80's flick "The Experts' with John Travolta. Are you sure you are in Idaho?
    LOL. This is too funny

  10. #25
    jakaro's Avatar
    jakaro no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    166
    yea but its mas co not mas cow heh but yea

  11. #26
    ashain_boy's Avatar
    ashain_boy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    24590702
    Posts
    178
    Haha ... I remember "my loaction" was in australia when I live in california lol

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  12. #27
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    While on a roadtrip Google maps via BlackBerry placed me in Arizona for about a hundred miles or so. Funny thing was, I was driving through Virginia .

    Either that, or I drove through a wormhole briefly.
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  13. #28
    Mr_Carter's Avatar
    Mr_Carter no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,388
    Hahaha... Yeah I used to have that problem but suddenly I'm back home. I thought it was something to do with the technology down here.. But its working again. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  14. #29
    blazen2000's Avatar
    blazen2000 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2426EC63
    Posts
    272
    ~via BB (wap.pinstack.com)~well I live in a town called emmett I think the population is almost 10,000 ppl. When I get into a bigger more tech town it works fine.

  15. #30
    reaper5oh's Avatar
    reaper5oh no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    10

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •