Results 1 to 9 of 9

I can log in to Facebook through browser all day long and it works fine. ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    jjasonwwhite's Avatar
    jjasonwwhite no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    26

    Facebook: not accepting my email/password to login

    Advertisement



    I can log in to Facebook through browser all day long and it works fine. I recently installed the Facebook applet and whenever I try to use it I always get an error that says "The email/password combination you entered was incorrect. Please try again."

    I am 100% certain that I'm using the right login information so it's not that. I've tried uninstall/reinstall with battery pulls and always seem to get the same error.

    The app looks cool but unless I can login it's back to the browser for me. Aargh!

    Anybody else have this problem or have any ideas of things I can try?

  2. #2
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344
    I havent had any trouble with it. is your tcp/apn set up properly?
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  3. #3
    jjasonwwhite's Avatar
    jjasonwwhite no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    26
    As far as I know, yes. My other apps (google maps, google talk, yahoo messenger, yahoo go, etc) also seem to work fine. Is there anything in particular that I ought to be looking for ?

  4. #4
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    as melissa said check if you have your TCP/APN settings

    http://blackberryforums.pinstack.com...t_carrier.html

  5. #5
    jjasonwwhite's Avatar
    jjasonwwhite no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    26
    Quote Originally Posted by reddog187 View Post
    as melissa said check if you have your TCP/APN settings
    I checked those out and they seem to be in order.

    I've seen some other posts about people getting "connection" errors and that doesn't seem to be my issue. I think that it's connecting ok but for some reason there's a glitch in the email/password acceptance. Again, same email/password combo work fine in the browser so I'm not sure why they won't work in the app.

  6. #6
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Maybe just a bad install of the application?

    Try deleting it reboot and the install it again. I know they did update the app a week or two ago so there is no "is"

    Give that a whirl.

  7. #7
    jjasonwwhite's Avatar
    jjasonwwhite no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    26
    Quote Originally Posted by reddog187 View Post
    Maybe just a bad install of the application?
    I tried removing and reinstalling a variety of different ways but get the same result
    - deleting from handheld, rebooting, reinstalling OTA
    - deleting using desktop mgr, rebooting, reinstalling OTA
    - deleting using desktop mgr, rebooting, reinstalling via USB connection

    Always the same error..."The email/password combination you entered was incorrect. Please try again."

    Thanks for the suggestions so far. I'm beginning to think it's hopeless.

    Don't know if it matters but I don't think I mentioned before...I'm running 4.5.0.37

  8. #8
    LucasZ's Avatar
    LucasZ no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1

    Lightbulb Possible Fix!

    I was having the same problem. Solution 1 of RIM KB article KB14612 fixed it for me.

  9. #9
    josephcaraccio's Avatar
    josephcaraccio no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    31a987a7
    Posts
    180
    Quote Originally Posted by jjasonwwhite View Post
    I can log in to Facebook through browser all day long and it works fine. I recently installed the Facebook applet and whenever I try to use it I always get an error that says "The email/password combination you entered was incorrect. Please try again."

    I am 100% certain that I'm using the right login information so it's not that. I've tried uninstall/reinstall with battery pulls and always seem to get the same error.

    The app looks cool but unless I can login it's back to the browser for me. Aargh!

    Anybody else have this problem or have any ideas of things I can try?
    nonnasmyladie [@] vzw [Dot] blackberry [dot] net

    PIN: 31a987a7

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •