Results 1 to 14 of 14

Anyone else try this yet? I try to download and it says my device is ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    ericcif's Avatar
    ericcif no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    75

    E-trade mobile pro

    Advertisement



    Anyone else try this yet? I try to download and it says my device is not supported. Funny cause I have a Curve which is the same device that they use in all thier ads. Don't know if it is OS 4.5 that I am using that might be the issue.
    Last edited by ericcif; 07-01-2008 at 06:13 PM.

  2. #2
    penpower's Avatar
    penpower no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    Posts
    230
    no love for OS 4.5

  3. #3
    krees23's Avatar
    krees23 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    63
    I just tried it on my curve with the released O/S from T-Mobile. I get the same error: "We're Sorry, E Trade Mobile Pro is not currently supported by your device"

  4. #4
    lucky13mt's Avatar
    lucky13mt no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    2,818
    I have it and it works great! Very fast with the syncing.
    BlackBerry Rocks!<-Check it out!

  5. #5
    krees23's Avatar
    krees23 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    63
    Quote Originally Posted by lucky13mt View Post
    I have it and it works great! Very fast with the syncing.
    What phone and O/S are you using?

  6. #6
    lucky13mt's Avatar
    lucky13mt no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    2,818
    Quote Originally Posted by krees23 View Post
    What phone and O/S are you using?
    TMO
    8100
    4.2.1.107
    BlackBerry Rocks!<-Check it out!

  7. #7
    wingnut73's Avatar
    wingnut73 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    8
    Does this require a Etrade account to work? Looks promising!

  8. #8
    lucky13mt's Avatar
    lucky13mt no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    2,818
    Quote Originally Posted by wingnut73 View Post
    Does this require a Etrade account to work? Looks promising!
    Yes.
    BlackBerry Rocks!<-Check it out!

  9. #9
    jsaradhi's Avatar
    jsaradhi no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    411
    yea i dont think they support 4.5.x yet...mine is a curve too but i'm running 4.5.42 and when i go to download it, it says my device is not supported and i think they meant OS is not supported...anyway hopefully they add support to 4.5.x soon

  10. #10
    gameboy213's Avatar
    gameboy213 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    196
    Yes no 4.5 yet. It rocks on my 4.3 though.

  11. #11
    laris's Avatar
    laris no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    2

    Works on 4.5

    Click the link below from your blackberry. It works on my 8300 OS 4.5

    https://mobile.etrade.com/mobilepro/...eMobilePro.jad

  12. #12
    jsaradhi's Avatar
    jsaradhi no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    411
    awesome thanks laris...looks like its gonna work...just installed it! it gave me an error abt permission to bring up reboot screen...but i rebooted manually. lets see...

  13. #13
    penpower's Avatar
    penpower no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    Posts
    230
    Quote Originally Posted by jsaradhi View Post
    awesome thanks laris...looks like its gonna work...just installed it! it gave me an error abt permission to bring up reboot screen...but i rebooted manually. lets see...
    I have the same error message, but it works well after manual reboot.

  14. #14
    deehi2130's Avatar
    deehi2130 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    10
    I reinstalled the download today. I didn't do anything different, but the application actually works! I think the developers might have tweaked the app to work with OS 4.6.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •