Page 6 of 8 FirstFirst ... 2345678 LastLast
Results 76 to 90 of 110

I entered BrickBerry and the option to remove is still grayed out... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #76
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882

    Advertisement



    I entered BrickBerry and the option to remove is still grayed out
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  2. #77
    sgt-d's Avatar
    sgt-d no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    79
    BrickBerry entered, then check "confirm".

  3. #78
    sgt-d's Avatar
    sgt-d no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    79
    additionally at least one item must be checked.

  4. #79
    sgt-d's Avatar
    sgt-d no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    79
    clarification...

    protected controls have a "master key" for protection, that is the "BrickBerry" phrase. this just satisfies the requirement that the end user reads and understands that potential damage can occur. you can optionally save this keyphrase using the small buttons to the right of the edit area so you don't have to type it each time. at this point the end user has acknowledged that they understand the potential outcome.

    in addition, after satisfying that requirment, all protected controls "snap back" to disabled and you have to check a "confirm" option nearby. this is a day-to-day protection method so you can't accidentally hit a button by mistake and end up waiting 30 minutes for an os to install or something like that.

  5. #80
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Ya, had tried that, it appeared to be deleting but then the module was still there, then I just checked force and now it rebooted so hopefully gone now. Thanks for the help.

    Also, are you OK with people posting tutorials including the use of MCP? I have seen one and it has a link to your site, just want to make sure you are OK with that. Here's the one I'm talking about: http://forums.pinstack.com/f23/how_t...d_files-99720/
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  6. #81
    sgt-d's Avatar
    sgt-d no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    79
    oh, yeah, sometimes if a module is in use, or was used during your current "uptime" you have to use the force option. it should be gone.

    i don't mind others posting tutorials really. i was actually wondering if anyone ever would. other tools are simpler for faq's/tutorials... eg: press "1", press "4", wait for blinking led, etc, etc. mcp does things graphically - so normally there is less need for an faq/tutorial up front. people can read and see what's going on easier imo. well, at least i /tried/ to make it easier to use.

  7. #82
    sgt-d's Avatar
    sgt-d no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    79
    i am considering offering daily builds of mcp via dropbox.

    http://getdropbox.com/

    email me only if you are interested.

    sgt-d@sodpit.com

  8. #83
    sgt-d's Avatar
    sgt-d no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    79
    BlackBerry Master Control Program 0.9.2.0 Beta 6 Released! New Website Launched / Added Facebook Group http://mcpfx.com/

  9. #84
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Thanks for the update, need to get this loaded on my new laptop
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  10. #85
    sgt-d's Avatar
    sgt-d no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    79
    BlackBerry Master Control Program 0.9.2.0 Beta 7 Released!!!

    http://mcpfx.com/

    Let me know if you have any problems. I'm finally happy with it now - since the switch to Delphi 2009 there was an annoying "focus on start" problem... finally fixed.

    Added hotkeys, eg: f1 = load modules, f12 = take screenshot, etc.

  11. #86
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    so if I hear correctly this can help you create an .alx file if you have a .cod file??? I am greatly interested in re-obtaining a program that I lost and have finally found the .cod file, I have a reg key, but it appears the developer is not around anymore. I have also understood that DM will remove it upon next use if you do not do so. Please advise. . . .
    THBASSMAN

    Carpe Diem!!

    thbassmanatpinstackdotcom

    Check this out!!! Mobiletropolis

    My TORCH Rocks!

  12. #87
    sgt-d's Avatar
    sgt-d no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    79
    No need for an alx file. Just use mcp's "java loader" page and "load" the modules (cod files) that you want.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  13. #88
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    So then it will not be deleted next time i run DM app loader???
    THBASSMAN

    Carpe Diem!!

    thbassmanatpinstackdotcom

    Check this out!!! Mobiletropolis

    My TORCH Rocks!

  14. #89
    sgt-d's Avatar
    sgt-d no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    79
    sorry, driving. not sure i fully understand. if you add it via mcp, you can always use mcp's "erase modules" to remove it later if you want to.

    Does that help?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  15. #90
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    Not exactly. I have been asking around about using this and have been told that with no .alx file, the next time you use DM for apo load or what ever it will remove the .cod file you had just installed. I use DM a lot, so I wanted to make sure I was not creating more work for myself. Does that make sense now?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Page 6 of 8 FirstFirst ... 2345678 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •