Results 1 to 5 of 5

For yak-on on my 7510 bb.... Yak-on has worked fine before I did a handheld ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    keithle06's Avatar
    keithle06 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    40055558
    Posts
    105

    bad DNS error???

    Advertisement



    For yak-on on my 7510 bb.... Yak-on has worked fine before I did a handheld wipe... Tried a firewall reset.. But nothing.. Help? I do have nextel service

  2. #2
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: bad DNS error???

    HMM, if only I could remember what i did...

    That happened a couple times while on my 7100i, but I dont remember the solution. Maybe a battery pull?

    Let us know how it goes.

  3. #3
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063

    Re: bad DNS error???

    Hard Reset will do

  4. #4
    keithle06's Avatar
    keithle06 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    40055558
    Posts
    105

    Re: bad DNS error???

    Did a battery pull, then after several tries, it finally went... Thanks!!



    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    NeonImpact's Avatar
    NeonImpact no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    7

    Re: bad DNS error???

    I usually just turn wireless off, then back on after a minute or so.

    Usually does the trick for me.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •