Results 1 to 8 of 8

Hi there, My Weather eye won't show the weather on the icon and my Espn ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    tws777's Avatar
    tws777 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    259

    Apps Problems

    Advertisement



    Hi there,
    My Weather eye won't show the weather on the icon and my Espn app won't show the E like normal; it is a default symbol. I reloaded the os and it fixed this. I changed themes and came back to the L theme and now i can't get them back to normal. Can someone assist?

    Forgot to add, after I reloaded os, it ask me to allow certain permissions for these apps. How do i get it to ask me that again. Do I need to edit the permissions.

  2. #2
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    yes, edit permissions.

  3. #3
    tws777's Avatar
    tws777 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    259
    Quote Originally Posted by cherrichiodo View Post
    yes, edit permissions.

    Any details. I don't know what I'm doing here. Any help appreciated. Thanks.

    I know how to go to apps/ edit permissions, but what to do from there?

  4. #4
    pip11's Avatar
    pip11 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    55
    Changing all of them to allow would probably be the way to go

  5. #5
    tws777's Avatar
    tws777 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    259
    Quote Originally Posted by pip11 View Post
    Changing all of them to allow would probably be the way to go
    I tried that, no luck.

    It asks "Would you like to grant (name of appl) Trusted Applicaton status?
    Yes
    No
    Help"

    I guess I will just run appl loader so it will ask again. The apps work, they just won't push info. I can't get the icons to update.

    Any other thoughts? Thanks

  6. #6
    KeNNethX's Avatar
    KeNNethX no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    241

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by tws777 View Post
    I tried that, no luck.

    It asks "Would you like to grant (name of appl) Trusted Applicaton status?
    Yes
    No
    Help"

    I guess I will just run appl loader so it will ask again. The apps work, they just won't push info. I can't get the icons to update.

    Any other thoughts? Thanks
    Not there...In Options > Advanced > Applications, highlight the apps in question > menu button > edit permissions > change all to allow and save and try again.
    When in Doubt, Pop the Battery Out!

  7. #7
    tws777's Avatar
    tws777 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    259
    Quote Originally Posted by KeNNethX View Post
    Not there...In Options > Advanced > Applications, highlight the apps in question > menu button > edit permissions > change all to allow and save and try again.
    That's what I'm saying. I have already tried that. no luck. When it asked me that question. I would hit yes, and they would work, but I changed themes and went back to the L theme and they were back to not working. It won't ask me that question again unless I run app loader and refresh everything that way. The allow all doesn't seem to work. They are already set to that.

  8. #8
    Sirthinks's Avatar
    Sirthinks no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2831A313
    Posts
    1,569
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    The features you mention will only work with themes that allow interactive icons. Try usuing the default Zen theme and then a default theme from another carrier ie Telus.

    If it works doing that it is the theme that is at issue, not ther apps. I use both apps and have had theme related issues also.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •