Results 1 to 6 of 6

Hi guys, here is the info. I am running gmail, as well as some other ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    Jaricanese's Avatar
    Jaricanese no está en línea Software Pro
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    902

    Anyone having problems with gmail?

    Advertisement



    Hi guys, here is the info. I am running gmail, as well as some other google products (I use the mobile updater tool). I have the beta 4.5 os however gmail has been working since I got it. Just yesterday however, it has problems. Upon exit there is a null pointer exception and during the program it runs into multiple erros. I reinstalled it twice and it still doesn't work. Anyone with a similar experience?

  2. #2
    dbetanco's Avatar
    dbetanco no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    205D9596
    Posts
    28
    me too since days ago. Always when I tried to type to quickly.

  3. #3
    FF2's Avatar
    FF2
    FF2 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    79
    Actually, I'm having trouble on my desktop computer getting to gmail. At first I get a DONE on the status bar of Firefox and only my email address shows at the top of the page. Finally, a few minutes later there is a prompt to either use "simple" or use https and that finally works. So maybe they messed up something???

  4. #4
    thechadj's Avatar
    thechadj no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    690
    Just tried gmail on my pc. Sent a message to my berry and all was ok. Hope that your issues clear up. Regards cHAd ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    Jaricanese's Avatar
    Jaricanese no está en línea Software Pro
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    902
    Mine still doesn't work. And I didn't change anything at that time so its a mystery as to why it doesn't work.~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    Jaricanese's Avatar
    Jaricanese no está en línea Software Pro
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    902
    Just to update my own problem, I finally got gmail to work. It seams for the 4.5 os, that Documents to Go needs to be installed for gmail to work. I don't know why, its the same thing for JiveTalk I guess I don't know lol.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •